DET ÄR VI SOM ÄR TECTEL

Tectel är specialister inom elteknik och elkraft och erbjuder tjänster inom el-, styr- och kraftsystem upp till 40 kV och således har vi en unik kompetensbredd. Vi är mångsidiga och kunniga tekniker som utför allt från mindre serviceuppdrag till större totalentreprenader samt konsultativa tjänster.

Vi är ett sammansvetsat team som med stor lyhördhet tillgodoser våra kunders höga krav på leveranssäkerhet och kvalitet. Våra kunder ska kunna lita på att vi alltid genomför våra uppdrag med stort ansvar och engagemang där vi känner hög yrkesstolthet och arbetsglädje.

Vi åtar oss helhetsuppdrag från idé till driftsatt anläggning och vårt arbetssätt är mycket uppskattat av våra kunder eftersom det bygger på att kunden ska få den bästa och kostnadseffektivaste lösningen direkt.

Nöjda kunder är vår ledstjärna och genom en nära kunddialog tillmötesgår vi våra kunders höga krav genom att vara en lyhörd, smidig och engagerad samarbetspartner som lägger stor vikt vid att arbetet ska utföras med hög säkerhet och kvalitet. Att arbeta med oss ska leda till stora PLUS-värden för våra kunder och även för vår gemensamma miljö. Detta vill förtydliga i vårt varumärke och därför innehåller vår logotype ett PLUS-tecken.

Vår affärsverksamhet är indelad i två affärsområden, dvs Elkraft och Elteknik enligt nedan:

*Det här är endast ett exempel av alla tjänster. 
Läs mer om respektive tjänst under respektive område.

Vårt huvudkontor finns etablerat i Vindeln, Västerbotten men vi har även flexibla arbetsenheter runtom i Västerbotten och Västernorrland och vid behov även i övriga angränsande län. Vi är 25 medarbetare med hög yrkeskompetens inom följande yrkeskategorier; elektriker, montörer, projektledare, projektörer, beredare och administratörer.

Vi har dessutom ett stort nätverk av professionella samarbetspartners och kan erbjuda en komplett helhetslösning med flera olika kompetensområden där vi ansvarar för samordningen och leveranssäkerheten i projekten.